TERRAZZO PRODUCTEN

Vaak kunnen wij maken wat de klant vraagt. Van wasbak, douchebak, plantenzuil, tot kunstwerk. Heeft u zelf een idee laat het ons weten en wij vertellen u of uw idee gerealiseerd kan worden. Onderstaand vindt u een overzicht van de veel voorkomende terrazzo producten.

Terrazzo vloeren zijn een aanwinst voor uw huis. Door de vele mogelijkheden (een of meerdere kleuren, logo’s & mozaïek) zijn deze altijd uniek van vorm. Een terrazzo vloer is altijd naadloos, vriendelijk in onderhoud en gaat zeer lang mee.

Al sinds het bestaan van terrazzo wordt deze ook toegepast als aanrechtblad. Terrazzo aanrechtbladen zijn te verkrijgen in alle maten, zijn gemakkelijk in onderhoud en gaan lang mee.

Terrazzo spoelbakken zijn in bijna elke vorm en maat te maken, of het nou een complete terrazzo spoelbak gaat of een spoelbak bekleed met tegels. Een terrazzo spoelbak vergt meer onderhoud dan een tegel spoelbak of roestvrijstalen spoelbak.

Terrazzo plinten zijn zowel opgesmeerd als los te maken, dit is vaak afhankelijk van de situatie van de ondervloer. Een perfecte combinatie met uw terrazzo of tegel vloer.

Terrazzo tafels zijn te maken in alle maten en vormen, met of zonder mozaïek, logo of figuren. Alles wordt in eigen werkplaats gemaakt. Heeft u een idee of ontwerp, wij zullen ons uiterste best doen om dit te realiseren.

Terrazzo vensterbanken zijn te realiseeren als standaard vensterbank of als overzet vensterbank. In alle afmetingen, recht of verstek. Meestal op de volle lengte van de vensterbank. Overzet terrazzo vensterbanken hebben het voordeel dat deze veelal over een bestaande vensterbank geplaatst kunnen worden. Dus geen sloopwerk.

Terrazzo balie bladen kunnen in bijna elke gewenste vorm en afmeting en dikte gemaakt worden, in diverse kleuren maar ook in beton. Heeft u een ontwerp, neem contact met ons op en zullen er voor zorgen dat we samen met u de beste oplossing vinden.

Terrazzo traptreden worden al van ouds her toegepast, deze zijn te maken in verschillende vormen en maten. Zowel prefab als maatwerk. Restauratie van bestaande treden is natuurlijk ook mogelijk.

Terrazzo brievenbussen vindt je nog steeds in oude gebouwen. Terrazzo brievenbussen zijn altijd te renoveren. Maar ook voor nieuwbouw is dit een aanwinst bij binnenkomst. Het geeft een mooie en authentieke uitstraling. Laat je inspireren door de oude architectuur.

Terrazzo tegels werden vroeger veelal gebruikt in zakelijke gebouwen, maar ook wel in de woningbouw. Mocht u op zoek zijn voor een uitbreiding of restauratie neem gerust contact op voor de mogelijkheden om deze bij te maken.

Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?
Bekijk ons werk! >>